Aperitiv rulada din carne tocata cu legume

de T I M E A in Porc, 20 Mai 2014 | 55966 vizualizari

 

E un mezel de casa tare bun si o alternativa minunata celor din comert. Rulada se poate tine la frigider timp de cateva zile si e perfecta alaturi de o salata de cruditati sau pusa la pachet intr-un sandvis.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr pulpa de porc
  • 1 cartof mare
  • 1 morcov mare
  • 4 fire ceapa verde
  • ½ ardei verde
  • ½ ardei rosu
  • ½ legatura patrunjel verde
  • 2 oua
  • 3-4 linguri pesmet
  • ½ lingurita sare de mare
  • un pic de piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada din carne tocata cu legume:

Tocam carnea si o punem intr-un bol.

Cartoful il dam pe razatoarea mica si il scurgem de apa. Morcovul la fel il dam pe razatoarea mica.

Ceapa si ardeiul le spalam si le taiem rondele, respectiv cubulete. Toate acestea le adaugam peste carnea tocata si amestecam bine.

Adaugam patrunjelul tocat, apoi ouale si omogenizam compozitia. La final incorporam pesmetul cu sarea si piperul.

Turnam carnea pe o hartie de copt si o rulam, apoi o punem intr-o tava de chec sau chiar si intr-o tava dreptunghiulara. Sau putem pune hartia de copt in tava si apoi amestecul de carne in tava. Voi faceti cum credeti ca va e mai usor.

Dam tava la la cuptor la 170 de grade timp de o ora si 10 minute. Scoatem din cuptor si dupa ce s-a racit feliem.

Se poate servi si rece si calda.

TIPS-URI

1

Verdeturile folosite sunt si in functie de preferinte.

2

Rulada se poate tine la frigider timp de cateva zile si e perfecta alaturi de o salata de cruditati sau pusa la pachet intr-un sandvis.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada din carne tocata cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Sylvia 1

15.01.2015, 10:58

imi place f mult si este de o mie de ori mai buna decat mezelurile din comert

Bya Ralu 1

16.01.2015, 13:33

ce bun trebe sa fie

mihaelar63 1

12.12.2016, 03:53

Gata . Am descoperit si eu America ) La favorite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din cotlet de porc umplute cu ciuperci in sos de rosii si pireu de cartofi